31/5

Idag blev det först lite basket med min vän CinderellaSen när jag ko hem körde jag ett styrke pass, började dock se filmen fame mitt i träningen så tappade fokus på slutet =S

Armhävningar x30

Dips x45

Axellyft (åt sidan) x45/arm

Utfall x45

Bicepscurl x15

Situps x25

Rygglyft x15

Knäböj x15

Det var andra delen (bicepscurl, situps, rygglyft & knäböj) som jag tappade fokus =P så det blev inte så mycket som jag ville. Bättre lycka nästa gång, hrrm eller inte sätta igång en film under träningspasset =P

Nån som vill bli min personliga tränare???? ;D

30/5 nr2

En av mina vänner tipsade mig just om en OTROLIG VIDEO med en kille som är rätt bra på att stå på händer =P
Killen har otrolig kroppskontroll =P

http://www.youtube.com/watch?v=Xl-b8IAliW8

Sen såg jag också en video om Damien Walters =) han har också sinnesjuk kroppskontroll =P

http://www.youtube.com/watch?v=cNvJy0zoXOY

tjooo

30/5

Har inte blivit något tränat under helgen i övrigt pga att jag var i umeå och festa med några goda vänner, så har varit en slarver lite grann.
Idag tog jag tag i det dock tränade jag hemma.

Armhävningar 45st

Utfall 45 steg

Dips 45

Sit-ups 60st

Knäböj 45st

Bicepscurl 30stSamtidigt som jag har mina längre mål som gyllenhaal kroppen eller cato aspmo styrkan så har jag det lite kortare målet att komma i så bra form att jag kan börja med Parkour. Men det funkar inte om inte jag får en rutin på mitt tränande. Så nu i sommar så sätter jag mig själv i träningsläger. En idé hade varit att träna två ggr om dagen, men vi får se jag får börja med 3 ggr i veckan och öka från där!

Nu lite bilder första är från brännbollsyran i år där ett lag var utklädda till spartaner, de var populära bland tjejerna ;D
Andra bilden är kanske mitt ideal i mina tankar!

De populära Spartanerna.

Ideal?

26/5

Tack vare mín goda vän Cinderella så har jag kommit över Jake Gyllenhaals träningsschema inför PoP filmen =)
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7158073.ab

Awsome ;D
Nu får man variation i träningen, dock är det rätt tung träning han haft!


26/5

Ingen träning idag men igår såg jag Prince of Persia och har nu ett mål till med min träning, dock är det ett ganska långsiktigt mål. Tänkte jag skulle komma i samma form som Jake Gyllenhaal har i den filmen innan jag fyller 29 som han är när han spelade in den filmen =)Dock lär det svåraste för mig vara att gå upp den vikten =P har alltid haft problem med att gå upp i vikt!
Dock är Gyllenhaal 182 och jag bara 178 så lite vikt skillnad blir det!!
wish me luck xD

24/5 nr2

Drog ner på volleybollplanerna med lite vänner och körde i ca 2 timmar =D hur kul som helst!


24/5

Idag testade jag passet för första gången, minus två övningar nr 2 och nr 10. Dels pga att jag var för trött (nr 2) och dels för att jag inte kunde (nr 10), gymmet saknade ett rep från taket.


Jag började passet med att köra rodd  på rodd maskinen med 15kg x 100 repetitioner. Efter det hoppade jag hopprep 50 hopp för att komma igång med hela kroppen.

Sen körde jag övningarna i denna följd med antal repetitioner:
3x10

3x15

3x10

5x varje sida x3

3x10

3x15

2x14m utfördes med kettlebells

3x10 utfördes med hantlar

Vid slutet av allt detta var jag helt slut, hade dock inte ätit frukost innan så det är förståligt. Det jag vill förbättra till nästa gång är att få med alla övningar elelr komplement under det timmespasset jag tränar. Vidare tankar och förbättring får vänta tills vidare.

Mer träning kan komma idag då jag kanske ska spela volleyboll med några från klassen kl 4 idag.
Tjo baloo!

23/5

Igår åkte jag inlines ner till basketplanen och sen spela jag och cinderella lite basket, annars ingen träning. Idag blev det bara greppträning. Måste bättre på mitt grepp så jag kan klättra ordentligt!

21/5

Fullt frisk och 1.5 mil avklarad idag igen =) det tog ca 1.5 timme att springa.
Solen skiner och ikväll blir det grillning =P inte super nyttigt but hey! I need the food ;D
Kanske basket me några vänner innan det me =) får se vad jag hinner me ;D

17/5

Finally! Idag var jag bara tvungen att ut och springa 25grader varmt i skuggan och 1.5 timmes löpning blev det runt varvsberget =P Varm som ett svin var man när man kom hem men det var det värt!

Im back ;D

16/5

Igår solade jag hela dagen så det blev inte mycket träning men på hemvägen gick jag förbi en lekplats och gick armgång några varv me min väska som väger 10kg med allt jag hade me mig =P det var TUNGT!Idag blir det förrhoppningsvis gymmet ikväll! Har lite plugg att fixa undan först!
Sucks!

Toodles ;D

14/5

Först idag känner jag nmig riktigt kry så imorgon så smäller det ;D då börjar jag träna igen ;D awsome!!!!
Wish me luck! xD


12/5

Efter en dag i umeå med matlagning och provsmakning så känner jag att min hälsa och fysik börjar återkomma... x) love it!

11/5

Fortfarande sjuk men känns som man börjar komma på bättringsvägen.
Har tagit en kort proenad idag och gjort mig en protein smoothie med innehåll:

1st banan
1/4 Honungsmelon
3 tsk kessella

så nu ska jag sätta igång en film och dricka den sen ska jag bada badkar =) varmt och gott! =)

Just det innan jag glömmer det, jag och min klasskompis var och basta igår! najs om man vill kurera sig =)

10/5

Inget nytt på fronten tuvärr är man fortfarande sjuk!!!! hatar det!!!

8/5

Har blivit dålig, så dagens träning blir inställd och utbytt mot en promenad i solen.
Samt mycket mat och vila, hatar att vara sjuk! =(

Obs!

Alla bilder har jag lånat från Man Magazine, och lånar dem bara för att visa övningarna. ;)


Övning 10


Övning 9


Övning 8


Övning 7


Övning 6


Övning 5


Övning 4


Övning 3


Övning 2


Övning 1


7/5

Blir nog ingen träning idag men har köpt nya numret av tidningen MAN Magazine, och i det hittade jag en artikel om hur brottaren Jimmy Lidberg tränar. (Martin Lidbergs lillebror 25år)
Många av övningarna var riktigt intressanta och jag funderar på att rent av testa de ett tag för att se om de kan hjälpa mig på min väg till kroppslig styrka och balans. Jag kommer lägga upp bilder så fort jag scannat in ;)6/5

Började dagen med gym som sagt, så 06.30 begav jag mig mot Friskis & Svettis.
Det blev en seg start och jag kände verkligen att jag inte gymmat på ett par veckor, dock så åt jag inte frukost förrän efter träningen så lite förståligt är det.

Mitt träningsschema var:

Rodd: 4 min (högsta inställningen, intensivt)

Benböj med skivstång: 3x10

Dips: 3x5 (hängande dips)

Utfall: 3x10m (första vändan hade jag små kettleballs i varje hand)

Rygglyft: 3x10

Situps: 3x20 (benen i 90 graders vinkel)

Liggandes Tricepscurl: 3x10Frukosten sen blev gröt och två pågens energi bröd. Till det drack jag vatten.
Nästa gympass blir annorlunda då jag kommer fokusera mer på överkroppen.

Haj po!

Så vem är jag!

Jag är 25 år och går Spa-programmet via högskolan. Där läser vi diverse grundläggande kurser som har med Spa och hälsa att göra. Kurser som vi läst än så länge är Idehistoria, Statestik, Anatomi & Fysiologi, Friskvårdsmetodik för SPA-miljöer, Stresshantering och kundpsykologi och nu håller vi på med Kostvetenskap - Kost för hälsa.
Under kursen Anatomi & Fysiologi så hade vi massage som praktisk del. En del av dessa får jag med mig som bra erfarenhet i mitt mål.

Min tidigare idrotts erfarenhet är inte jättestor, när jag var 16-18 så utövade jag en del friidrott och tävlade mycket. Numera har det som mest varit löpning, simning och gym. Det har jag hållt på med i ungefär ett år nu, och först den senaste månaden har jag tagit ordentligt tag i träningen och tränar 4 dagar i veckan. I kombination med att jag börjar få bättre koll på vad jag stoppar i mig så kan detta mycket väl gå vägen.

Längd: 178 cm
Vikt: 66,2 kg

Kroppsmått:
Bröst: 89 cm
Överarm Vänster: 26 cm
Överarm Höger: 26,5 cm

Midja: 77 cm
Navel: 82 cm
Stuss: 93 cm

Lår Vänster: 53 cm
Lår Höger: 53 cm

Mitt mål är att öka låren, överarmarna och brösten, samtidigt som jag ökar ungefär 6 kilo i vikt.
Det kommer krävas mycket träning och bra koll på maten, dock så vet jag att det kommer förekomma en del slarv då jag pluggar och kommer inte alltid vara hemma där jag kan hålla stor koll på vad jag stoppar i mig. Det har jag redan räknat med och vet att det snart är sommar så disciplinen kommer vara lite svackande.

Imorgon kommer jag börja blogga om min träning och det kommer handla om gymmet, då jag kommer vara där 06.30 för att träna innan skolan.

Ses då! tjo ;DDag 1

Tja mitt namn är Dennis och jag har tänkt mig starta en träningsblogg här för att följa min väg till diverse mål jag sätter upp, för att komma i form och kanske till och med passera vanlig form.

Jag blev inspirerad av en mängd olika aspekter men det som fick mig att ta tag i detta var Cato Aspmo. Såg en video som min lärare visade mig på en föreläsning. I den videon pressar Aspmo sig själv från liggandes till ståendes på händerna i en rörelse. Just den övningen har jag som mål med min träning, men även att komma i så pass bra form att jag kan börja med Parkour eller Free Running.

Jag kommer att sätta upp delmål på vägen och jag kommer hitta inspiration från framförallt internet sidor som Urbanfreeflow.com och le-parkour.se men även från ett livstils magasin som heter MAN. Kompisar med tips och dylikt har jag också som källor och kommer då referera dem vid ett påhittat namn.

Jag tänkte börja genom att lägga upp lite fakta om mig, främst genom att berätta bakgrund och hur mycket jag tränar och vad jag läser för program och hur det kan påverka min träning. Sekundärt genom att mäta delar av min kropp och lägga upp resultaten månadsvis här.


RSS 2.0